Notranja in Zunanja Uporaba:

Naše steklene ograje  so prilagodljive za široko paleto aplikacij, vključno z:

  1. Notranje stopnice: Poudarite lepoto vašega doma s steklenimi ograjami, ki zagotavljajo elegantno ločitev med nadstropji in hkrati ohranjajo odprtost in svetlobo.

  2. Balkoni in terase: Ustvarite eleganten in sodoben prostor na vašem balkonu ali terasi s steklenimi ograjami, ki omogočajo neoviran razgled in dopolnjujejo zunanji videz vašega doma.

  3. Vrtne ograje: Ohranite estetsko čistočo vašega vrta s steklenimi ograjami, ki zagotavljajo varnost brez zmanjšanja prostornosti in preglednosti.

  4. Pisarniški prostori in komercialne stavbe: Dodajte pridih sodobne elegance vašim poslovnim prostorom s steklenimi ograjami, ki ustvarjajo odprto in svetlo delovno okolje.

Ne glede na to, kje želite uporabiti naše steklene ograje, vam zagotavljamo visoko kakovost, estetiko in funkcionalnost, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja in zahteve.


Ograje v profilu

Ograje v U-profilu:

Naše steklene ograje v U-profilu predstavljajo vrhunsko kombinacijo minimalističnega dizajna in izjemne funkcionalnosti. S svojo čistostjo linij in brezhibno estetiko so idealna izbira za tiste, ki iščejo sodobno in elegantno rešitev za svoj dom ali poslovni prostor. Možnosti zgornje montaže ali bočne montaže.
Ograje v U-profilu omogočajo popolno prosojnost, medtem ko zagotavljajo trdno podporo in varnost.

Ograje z distančniki

Ograje na točkovnih bočnih nosilcih:

Steklene ograje na točkovnih bočnih nosilcih so še posebej primerne za stopnišča, kjer želite ohraniti neoviran razgled in občutek odprtosti. S svojo elegantno zasnovo, ki ustvarja vtis lebdenja, ti nosilci ne le poudarjajo estetiko stopnišča, temveč tudi maksimirajo prehodnost svetlobe in občutek prostornosti. Zagotavljajo visoko raven varnosti in stabilnosti, obenem pa dopolnjujejo sodoben videz vašega doma.

Ograje z vmesnimi stebri

Ograje z vmesnimi stebri:

Steklene ograje z vmesnimi stebri združujejo klasičen videz s sodobno estetiko, ki omogoča dodatno strukturo in podporo. Vmesni stebrički ne le dopolnjujejo estetiko ograje, temveč tudi poudarjajo vzorec in simetrijo. Ta možnost je odlična za tiste, ki iščejo kombinacijo tradicionalnega videza s sodobnimi elementi in dodatno varnostjo.

 

Francoski balkoni

Francoski Stekleni Balkoni:

Francoski stekleni balkoni združujejo klasičen šarm s sodobno eleganco, ustvarjajoč edinstveno in privlačno zunanjo estetiko. Ti balkoni prinašajo pridih elegance in romantike, obenem pa zagotavljajo visoko raven varnosti. Idealni so za tiste, ki želijo povečati prostor na balkonu in uživati v neoviranem razgledu ter svetlobi.