Različne vrste profilov glede na situacijo, fazo gradnje in željeno vrsto ograje:


U profil, montaža zgoraj, največkrat uporabljen profil ki je zasnovan za namestitev lepljenega varnostnega stekla in ga je mogoče pritrditi na zaključena tla, ali na železno konstrukcijo.

Profil je lahko v barvi aluminija ali pa je barvan po RAL lestvici.


L profil, montaža zgoraj, se pritdi ob strani in ima zaključno masko, ki skrije vijake. Profil  je zasnovan za namestitev lepljenega varnostnega stekla in ga je mogoče pritrditi na zaključena tla, ali na železno konstrukcijo.

Priljubljena uporaba za notranje ograje, vgrajeno v tlaku, da se po končanih delih profil ne vidi.

Profil in zaključna maska so lahko v barvi aluminija ali pa barvano po RAL lestvici.


U profil, montaža bočno, se pritdi iz strani in ima lahko zaključno masko, ali pa se prekrije s fasado. Profil  je zasnovan za namestitev lepljenega varnostnega stekla in ga je mogoče pritrditi bočno, ali na železno konstrukcijo.

Zaključna maska je lahko v barvi aluminija ali pa barvana po RAL lestvici.


U profil široki, montaža bočno, se pritdi iz strani in ima lahko zaključno masko, ali pa se prekrije s fasado. Profil  je zasnovan za namestitev lepljenega varnostnega stekla in ga je mogoče pritrditi bočno, ali na železno konstrukcijo.

Zaključna maska je lahko v barvi aluminija ali pa barvana po RAL lestvici.


Sistemi steklenih ograj  brez stebrov so običajno primerni za bazene. So nevsiljiva ovira, ki nudi vrhunsko varnost, ne da bi pri tem omejevala naravne lepote vaše okolice. Steklene ograje  so vedno izdelane po naročilu, zaradi česar so prava izbira za vsako stanovanjsko ali poslovno okolje.


V kolikor niste prepričani kakšno vrsto ograje potrebujete, nas kontaktirajte in z veseljem, vam bomo pomagali pri izbiri, svetovanju in možnostjo ogleda.